Original puding s koščki čokolade

Intenziven okus čokolade z nežno noto temne čokolade in koščki čokolade ki se topijo v ustih- to je Dr. Oetker Original puding s koščki čokolade. Pripravlja se s 500ml mleka in 40g sladkorja. Užitek ki je ustvarjen prav za ljubitelje temne čokolade. Dr. Oetker Original pudingi so absolutni klasiki med Dr. Oetker sladicami in od leta 1894 stojijo za izkušnjami, kvaliteto in užitkom. Zato uživajte v občutku družine, ljubezni in najboljšem puding okusu z Dr. Oetker Original pudingom s koščki čokolade.

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Original puding s koščki čokolade

Povprečna hranilna vrednost 141 g = 1/4 pripravljenega proizvoda
NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1456 kJ
345 kcal
611 kJ
145 kcal
7 %
7 %
Beljakovine 7 g
5.20 g
10 %
Ogljikovi hidrati 64 g
25 g
10 %
Sladkor 3.50 g
17 g
19 %
Maščobe 4.60 g
2.50 g
4 %
Nasičene maščobe 2.80 g
1.60 g
8 %
Sol 0.44 g
0.22 g
4 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Uporaba: Pripraviti z dodatkom 40 g sladkorja in 500 ml mleka (1.5% m.m)

Količina polnjenja : 54 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne