Božična sladka hiška z okraski

Komplet za izdelavo piškotne hiške s čokoladnimi dražeji, čokoladnimi kroglicami, sladkornimi figuricami in gumijevimi bonboni.

 

Piškotne plošče, 335 g
Sestavine: rjavi sladkorni sirup, PŠENIČNA MOKA, RŽENA MOKA, sredstvo za vzhajanje (amonijev hidrogenkarbonat), začimbe.
Lahko vsebuje: ARAŠIDE, MANDLJE, LEŠNIKE, OREHE, JAJCA.

Obarvani čokoladni dražeji s 54 % čokolade, 25 g
Sestavine: sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, PSENIČNA MOKA, rižev škrob, glukozni sirup, modificirani škrob (koruzni), emulgator (lecitini), aroma, sredstva za glaziranje (bel in rumeni čebeliji vosek, karnauba vosek, šelak), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), rastlinski pripravki za obarvanje (koncentrati redkvice, limone in ameriške borovnice), barvila (kurkumin, patentno modro V, karoteni).
Lahko vsebuje: ARAŠIDE, MLEKO, MANDLJE, LEŠNIKE.

Gumijevi bonboni, 20 g
Sestavine: glukozni sirup, sladkor, voda, želatina, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), rastlinski pripravki za obarvanje (koncentrati iz črnega ribeza, črnega korena, alge spiruline, žafranike, redkvice, rdečega grozdja in češenj, ekstrakt kurkume), aroma, rastinski olji (kokos, oljna repica), sredstvi za glaziranje (beli in rumeni čebelji vosek, karnauba vosek).

Čokoladne kroglice s sladkornimi perlicami – kakavovi deli v čokoladi: najmanj 40 %, 13 g
Sestavine: sladkorne perlice (sladkor, PŠENIČNI ŠKROB, glukozni sirup, rastlinski pripravki za obarvanje (koncentrat redkvice, limone, črnega ribeza, žafrana, rdečega pigmenta pese), kokosovo olje, barvila (E 163, E100, E 141), sredstvo za glaziranje (beli in rumeni čebelji vosek)), sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, emulgator (lecitini).
Lahko vsebuje: SOJO, MLEKO, LEŠNIKE.

Sladkorne figurice, 10 g
Sestavine: sladkor, glukozni sirup, želatina, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), škrob, sredstvo za zgostitev (gumi arabikum), sol, barvila (kurkumin, E 150d, betanin, E 172), hidrolizirane MLEČNE BELJAKOVINE, aroma, sredstvo za glaziranje (beli in rumeni čebelji vosek).
Lahko vsebuje: JAJCA.

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Božična sladka hiška z okraski

Povprečna hranilna vrednost
NA 100 G NA 100 G PRODUKTA %*
Energija 1548 g
365 g
1507 g
355 g
18 %
18 %
Maščobe 2.10 g
1.40 g
2 %
Nasičene maščobe 1 g
0.70 g
4 %
Ogljikovi hidrati 78 g
79 g
30 %
Sladkor 37 g
53 g
59 %
Vlaknine 3.40 g
2.20 g

Beljakovine 6.70 g
5.10 g
10 %
Sol 0.06 g
0.06 g
1 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in zaščiteno pred toploto.

Količina polnjenja : 403 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne