Finesse naribana limonina lupinica

Dr. Oetker Finesse naribana limonina lupinica je atraktivna zamenjava za uporabo naribane limonine lupine v receptih. Proizvod je narejen iz naravne limonine lupinice in grozdnega sladkorja, ki je stabiliziran in tako pričara pravi sadni okus.

Kolači, peciva in deserti bodo s pomočjo Dr. Oetkerjeve Finesse naribane lupinice postali prava specialiteta!

Proizvod vsebuje dve vrečkici, ena vrečkica zadostuje za 250 g moke ali 500 ml tekočine.

Sestavine Finesse naribana limonina lupinica

glukoza (grozdni sladkor) (60%), posušene in zdrobljene limonine lupinice (36%), naravna aroma limone, sredstvo proti spremanju: kalcijevi fosfati; antioksidanta: askorbinska kislina, estri askorbinske kisline z maščobnimi kislinami; aroma, barvilo: riboflavini; konzervans: sorbinska kislina.

Alergeni

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Hranilne vrednosti Finesse naribana limonina lupinica

NA 100 G
Energija 1.125 kJ
265 kcal
Beljakovine 0,6 g
Ogljikovi hidrati 63 g
Sladkor 63 g
Maščobe 0,1 g
Sol 0,01 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Količina polnjenja: 12g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne