Finesse naribana pomarančna lupinica

Dr. Oetker Finesse aroma pomaranče katera je alternativna zamenjava za uporabo naribane pomarančne lupine. Naš kvaliteten proizvod je sestavljen iz visokokakovostnih sestavin iz naravne pomarančne lupine in grozdnega sladkorja. Kolači, peciva in deserti bodo s pomočjo Dr. Oetkerjeve Finesse naribane lupinice postali prava specialiteta!  

Proizvod vsebuje tri vrečkice, ena vrečkica zadostuje za 250 g moke ali 500 ml tekočine.

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Finesse naribana pomarančna lupinica

NA 100 G
Energija 1118 kJ
264 kcal
Beljakovine 1.30 g
Ogljikovi hidrati 60 g
Sladkor 59 g
Maščobe 0.40 g
Nasičene maščobe 0.10 g
Sol 0.01 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Uporaba: Oplemeniti okus: tort, kolačev, keksov, nadevov, desertov in glazur ter prelivov.

Količina polnjenja : 18 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne