Bourbon vanilin sladkor

Dr. Oetker Bourbon vanilin sladkor daje nežni vonj in fini okus prave bourbon vanilije smetani, finim testom in nadevom za kolače. Proizvod se pridobiva iz naravnih izvlečkov in delov visokokakovostne bourbon vanilije. Ta plemenita aroma je vedno v trendu in se odlično dopolnjuje z vsemi okusi sladic in se lahko upravlja na različne načine. 

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Bourbon vanilin sladkor

NA 100 G
Energija 1701 kJ
400 kcal
Beljakovine 0.30 g
Ogljikovi hidrati 98 g
Sladkor 94 g
Maščobe 0.50 g
Nasičene maščobe 0.10 g
Sol 0.03 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Količina polnjenja : 10 g

Izdelki iz vanilije: Kakšen je namen posameznih izdelkov iz vanilije?

Više
Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne