Hitri gustin za omake

Dr. Oetker Hitri Gustin za omake je edini proizvod namenjen hitremu zgoščevanju omak, kremnih juh in sadnih omak. Je nevtralnega okusa zaradi česar ga je mogoče uporabljati za sladke in slane jedi. Dr. Oetker Hitri Gustin za omake se enostavno vmeša v toplo tekočino (kremne juhe, omake, sadni sok) in na kratko zavrite do željene gostote. Zahvaljujoč posebni recepturi,  ne ustvarja grudic in ga ni potrebno zamešati posebej. Uporaba Dr. Oetker Hitrega Gustina je zelo enostavna in hitra za uprabo (potrebujete samo eno minuto kuhanja) s tem pa si boste prihranili vaš dragoceni čas.

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Hitri gustin za omake

NA 100 G
Energija 1.612
379
Beljakovine 1,3
Ogljikovi hidrati 93
Sladkor 19
Maščobe 0,2
Nasičene maščobe 0,1
Sol 0,06

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Količina polnjenja: 150 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne