Ristorante pizza quattro formaggi

Za vse ljubitelje sira! Okus sira x 4.
Nova receptura! Tanko hrustljavo testo, bogat nadev in izbrane sestavine so recept za odlično in slastno pizzo; za vse, ki imajo radi pravo italijansko pizzo.

Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi je obložena z okusno kombinacijo blagega edamca, sočnega ementalca, aromatične gorgonzole in slastne mocarele, vse pa dopolnjuje fina bazilika.

Naš nasvet: Vaša pizza Ristorante bo še boljša, če v pečici namesto kroženja zraka vklopite spodnji in zgornji grelec. Tako bo nadev še posebej sočen, sir pa se bo enakomerno raztopil.

 

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

GLUTEN
SIR
SMETANA IN SOJA

Hranilne vrednosti Ristorante pizza quattro formaggi

Povprečna hranilna vrednost
NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1050 kJ
251 kcal
3570 kJ
853 kcal
43 %
43 %
Maščobe 12 g
41 g
59 %
Nasičene maščobe 5.50 g
19 g
95 %
Ogljikovi hidrati 24 g
80 g
31 %
Sladkor 2.80 g
9.70 g
11 %
Beljakovine 11 g
37 g
74 %
Sol 1 g
3.50 g
58 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na -18 °C. Že odmrznjenega izdelka ne smete znova zamrzniti.

Količina polnjenja : 340 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne