Carski praženec

Pogosto pomislimo na otroštvo in na jedi, ki so nam jih pripravljale mame in babice. Za ljubitelje takšnih sladkih obrokov imamo nekaj odličnega!
Dr. Oetker Carski praženec, z izvirnim imenom Kaiserschmarn, lahko od zdaj pripravite preprosteje kot kadarkoli – v samo 10 minutah.

Postrezite ga s tradicionalnimi dodatki (džemom, kompotom ali svežim sadjem) in se vrnite v otroštvo.
 

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

GLUTEN
MLEKO
JAJCA. Lahko vsebuje sledi OREŠČKOV.

Hranilne vrednosti Carski praženec

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1.536
362
1.742
413
21
21
Beljakovine 9,9
12
24
Ogljikovi hidrati 71
63
24
Sladkor 21
23
26
Maščobe 3,4
12
17
Nasičene maščobe 1,3
5,5
28
Sol 1,4
1,3
22
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Uporaba: Potrebno je dodati 250 ml mleka in 20 g margarine ali masla.

Količina polnjenja : 160 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne