Mlečni riž – klasik

Klasičen okus, ki ga lahko dopolnite po svojih željah. Lahko uporabite cimet, sladkor, koščke sadja in vse kar vam pade na pamet, saj se Dr. Oetker Mlečni riž vedno dobro prileže!
Priprava je enostavna, slasten obrok pa je gotov v samo desetih minutah, in to brez strahu, da bi se riž prismodil ali da bi mleko prekipelo.
 

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Mleko
Jajca
Gluten in Oreški

Hranilne vrednosti Mlečni riž – klasik

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 1620 kJ
381 kcal
1500 kJ
354 kcal
18 %
18 %
Beljakovine 4.60 g
11 g
22 %
Ogljikovi hidrati 90 g
68 g
26 %
Sladkor 22 g
26 g
29 %
Maščobe 0.20 g
3.90 g
6 %
Nasičene maščobe 0.10 g
2.50 g
13 %
Sol 0.02 g
0.34 g
6 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Uporaba: Pripravljen z dodatkom 500 ml mleka

Količina polnjenja : 125 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne