Sweet zero Muffini z okusom kakava

Novi muffini Dr. Oetker z okusom kakava so pravo presenečenje za vse ljubitelje tega biskvita. Njihova posebnost je v tem, da ne vsebujejo sladkorja, zato so idealna poslastica za vse, ki pazijo na vnos kalorij. Ni se vam treba več odrekati želji po sladkem, saj z Dr. Oetker Sweet Zero Muffini ne bo več skrbi glede vnosa kalorij!
Mešanica za testo za Muffine brez dodanega sladkorja, s sladilom, vsebuje tudi papirnate modelčke za 12 slastnih muffinov.
Ne potrebujete električnega mešalnika, saj boste testo lahko zmešali ročno.
Sladke male ideje Dr. Oetkerja za velike užitke!

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

JAJCA in MLEKO

Hranilne vrednosti Sweet zero Muffini z okusom kakava

Povprečna hranilna vrednost 1 porcija = 1 muffin
NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 926 kJ
220 kcal
534 kJ
128 kcal
6 %
6 %
Maščobe 1.40 g
8.10 g
12 %
Nasičene maščobe 0.70 g
1.30 g
7 %
Ogljikovi hidrati 39 g
9.60 g
4 %
Sladkor 0.90 g
0.30 g
1 %
Vlaknine 12 g
12 g

Beljakovine 7 g
2.80 g
6 %
Sol 1.40 g
0.38 g
6 %
Pripravljen z dodatkom sončničnega olja, jajc (M) in vode. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu in pri sobni temperaturi.

Količina polnjenja : 295 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne