Vitalis ovsena kaša z več vrst žit

Dr. Oetker Vitalis ovsena kaša z več vrst žit - za najboljši zajtrk ali okusen prigrizek. Družinsko pakiranje omogoča individualno ustvarjanje porcij z enostavno pripravo. V lonec stresite 50 g kaše in dodajte 150 ml mleka. Mleko mešajte ter ga zavrite, po tem pa ga umaknite ter pustite, da se ohladi.

Ena porcija te Vitalis kaše vsebuje 1,2 g beta-glukanov, ki prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Pozitiven učinek se pojavi pri dnevnem vnosu 3 g beta-glukanov iz ovsa, ovsenih otrobov, ječmena, ječmenovih otrobov ali mešanice teh beta-glukanov.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

SOJO
MLEKO
MANDLJE
LEŠNIKE
INDIJSKE OREŠČKE
AMERIŠKE OREHE.

Hranilne vrednosti Vitalis ovsena kaša z več vrst žit

Povprečna hranilna vrednost
NA 100 G V 1 PORCIJI
Energija 1546 kJ
366 kcal
773 kJ
183 kcal
Maščobe 5.60 g
2.80 g
Nasičene maščobe 1 g
0.50 g
Ogljikovi hidrati 62 g
31 g
Sladkor 7.60 g
3.80 g
Vlaknine 9.70 g
4.90 g
Beljakovine 12 g
6 g
Sol 0.02 g
0.01 g
Beta-glukan 2.30 g
1.20 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Notranjo vrečko po odprtju znova dobro zaprite.

Uporaba: Pakiranje vsebuje 9 porcij.

Količina polnjenja : 450 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne