Vitalis polnjene blazinice s čokolado

Vitalis hrustljave blazinice - so okusne in hrustljave blazinice iz polnozrnatih žitaric, polnjene s fino kremo z okusom čokolade. Ta mešanica Vitalis je zaokrožena s hrustljavimi pšeničnimi, zdravimi ovsenimi in čokoladnimi kosmiči, ki mleku dajejo tudi poseben čokoladni okus. Seveda so hrustljave blazinice pripravljene glede po originalni Vitalis kakovosti hrustljavosti. Poseben način praženja je zaslužen da blazinice Vitalis ohranjajo hrustljavo kakovost. Uživajte v hrustljavih blazinicah Vitalis. Preprosto dodajte mleko ali jogurt in po želji okrasite s svežim sadjem. Tako bo še bolj okusno.

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Gluten
Mleko
Laktoza in Oreški

Hranilne vrednosti Vitalis polnjene blazinice s čokolado

NA 100 G V 1 PORCIJI
Energija 1837 kJ
437 kcal
880 kJ
209 kcal
Beljakovine 8.10 g
5.40 g
Ogljikovi hidrati 67 g
31 g
Sladkor 28 g
14 g
Maščobe 14 g
6.70 g
Nasičene maščobe 5.10 g
2.70 g
Sol 0.84 g
0.42 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Za ohranitev svežine izdelka po uporabi vrečko dobro zaprite.

Uporaba: 40 g Vitalisa + 60 ml mleka (1.5% m.m)

Količina polnjenja : 300 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne