Citronka Special za bezgov sirup

Dr. Oetker Citronka Special za bezgov sirup je citronska kislina z dodatkom naravne arome in soka limon za bolj bogato in še bolj naravno aromo limone v sirupu. Pakiranje po 50 g je točna mera za pripravo 3 l tradicionalnega sirupa s 3 l vode, 3 kg sladkorja in 30-40 cvetovi bezga. Ker se Citronka Special hitro raztopi in že vsebuje naravno aromo limoninega soka, vam ni potrebno dodajati limone. Predlog recepta in koristne informacije se nahajajo na proizvodu tako da vam bezgov sirup garantirano uspe. 

 

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Mleko

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu.

Količina polnjenja : 50 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne