PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Baking Powder

Gelfix 1:1 Klasik

Z Dr. Oetker Gelfixom 1 : 1 lahko pripravite svoje klasične sladke marmelade, džeme in želeje. Za pripravo je potrebna približno enaka količina sadja in sladkorja oziroma sadnega soka in sladkorja. Več podatkov o pripravi boste našli na vrečki. Beli sladkor lahko zamenjate z rjavim, in tako bo vaša ozimnica dobila blago karameliziran okus.

Priprava je mogoča s svežim in/ali zamrznjenim sadjem. Če se v času zime odločite »dokuhati« svojo priljubljeno marmelado iz zamrznjenega sadja, slednjega samo odtalite, nadaljna priprava pa je enaka pripravi s svežim sadjem.

 

 

Alergeni

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem mestu.

Količina polnjenja: 20g