Gelfix Super Plus 4 : 1

Naravni sadni pektin v Dr. Oetker Gelfix Super Plus 4 : 1 vam omogoča, da skrajšate dolgotrajen postopek kuhanja na samo 3 minute. Tako se sadje ne razgradi, zato se ohranijo vsi dragoceni vitamini in prvinski okus sadja.


Dr. Oetker Gelfix Plus 4 : 1 zlasti omogoča prihranek sladkorja, saj je razmerje med sadjem in sladkorjem 4 : 1, kar pomeni, da na 1.000 g sadja dodate le 250 g sladkorja. Vrsto sladkorja izberite po želji. Uporabite lahko tudi rjavi sladkor, ki bo vašemu džemu ali marmeladi dal rahlo karamelizirano noto.


Njegova edinstvena lastnost je, da imajo pripravljeni džemi in marmelade še manjšo energijsko vrednost, če uporabljate sladila ali fruktozo.


Dr. Oetker Gelfix Super Plus 4 : 1 vsebuje pektin, rastlinsko želirno sredstvo, pridobljeno iz jabolk in citrusov. Vaša ozimnica bo tako vedno zanesljivo uspela.

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru.

Količina polnjenja : 20 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne