Vse vrste
Gelfix Super Plus 4 : 1
1 od 4

Gelfix Super Plus 4 : 1

Gelfix 1:1 Klasik
2 od 4

Gelfix 1:1 Klasik

Sredstvo za želiranje običajno sladkih marmelad.

Gelfix Extra 2:1
3 od 4

Gelfix Extra 2:1

Sredstvo za želiranje posebno sadnih džemov.

Gelfix Super 3:1
4 od 4

Gelfix Super 3:1

Sredstvo za želiranje super sadnih džemov.

Extra želirni sladkor 2:1
1 od 3

Extra želirni sladkor 2:1

Za ekstra sadne marmelade in džeme.

Super želirni sladkor 3:1
2 od 3

Super želirni sladkor 3:1

Za super sadne marmelade in džeme.

Želirni sladkor - Stevia
3 od 3

Želirni sladkor - Stevia

Marmelade in džemi z manj kalorij. Tako sadni. Tako sladki. S Stevio...

Citronka 90g
1 od 2

Citronka 90g

Citronka Special za bezgov sirup
2 od 2

Citronka Special za bezgov sirup

Specialna citronska kislina za pripravo soka iz bezgovih cvetov in plodov.

Odkrijte svet vlaganja!

Čudovito sladek jagodni džem, žele iz jabolk in kutin ali eksotična pomarančna marmelada: najljubših receptov je veliko! Dovolite, da vas navdihnejo naši recepti in izdelki ter doživite užitek vlaganja!

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne