Extra želirni sladkor 2:1

Z Dr. Oetker Želirnom sladkorjem Extra 2:1 lahko pripravite ekstra sadne in manj sladke džeme, marmelade in želeje. Za eno pakiranje Dr. Oetker Želirnega sladkorja Extra 2:1 (500g) potrebujete 1000 g sadja ali 900 ml sadnega soka. Za pripravo lahko uprabite kupljen sok ali nektar vseh sadnih okusov razen soka narejenega iz grozdja. Dr. Oetker Želirni sladkor Extra 2:1 vsebuje naravno sredstvo za želiranje pektin, ki se pridobiva iz jabolk in citrusov. Popolno razmerje sredstva za želiranje in sladkorja vam omogoča enostavno in hitro pripravo. Idealno za začetnike. Dr. Oetker Želirni sladkor Extra 2:1 garantirano jamči za uspeh sladke in pikantne ozimnice. 

 

Kupi izdelek:
Extra želirni sladkor 2:1 (2 Recepti)

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Extra želirni sladkor 2:1

NA 100 G
Energija 730 kJ
172 kcal
Beljakovine 0.60 g
Ogljikovi hidrati 40 g
Sladkor 40 g
Maščobe 0.30 g
Sol 0.05 g

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu.

Količina polnjenja : 500 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne