Želirni sladkor - Stevia

S 350 g želirnega sladkorja in 1000 g sadja boste ustvarili najbolj sadne marmelade, vendar z bistveno manj kalorijami. Dr. Oetker Želirni sladkor s sladilom iz Stevije zmanjša delež navadnega sladkorja saj ga nadomesti Steviol glikozid ki skoraj ne vsebuje kalorij. Tako lahko 1:1 marmelado, džeme ali želeje pripravite z 40% manj kalorijami. Kaj je Stevia? Stevia je rastlina, ki izvira iz Južne Amerike, že stoletja pa je znana kot tradicionalno sladilo. Iz njenih listov pridobivajo steviol glikozid, ki se uporablja kot sladilo za določene prehranske izdelke. Steviol glikozidi rastlinskega izvora so veliko slajši od sladkorja in so skoraj brez kalorij.  Že zelo majhna količina nadomesti velik delež sadja.

 

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Želirni sladkor - Stevia

NA 100 G V 1 PORCIJI
Energija 614 kJ
145 kcal
154 kJ
36 kcal
Beljakovine 0.70 g
0.20 g
Ogljikovi hidrati 33 g
8.20 g
Sladkor 33 g
8.10 g
Maščobe 0.30 g
0.10 g

Nadaljnji podatki o produktu

Količina polnjenja : 350 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne