PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Compliance Organization

Zaradi enakomerne rasti podjetja na mednarodni ravni in vse več zakonskih zahtev je tudi področje Compliance pridobilo veljavo. V ta namen smo razvili Compliance Management System, ki velja za celotno skupino Oetker.

 

V primeru težav s Compliance smo v okviru omenjenega sistema ustanovili Compliance Organization, katerega predstavniki so nepristranske in neodvisne kontaktne osebe.

Če zaznate (morebitno) kršenje zakonodaje, ki zadeva podjetje Dr. Oetker, nam lahko preko Compliance Hotline System skupine Oetker posredujete popolnoma anonimno sporočilo:

> Pošljite anonimno sporočilo


Lahko pa tudi pošljete elektronsko sporočilo, in sicer na Compliance Organization.

 

Kontaktni naslov: 

compliance@oetker.de

 

Če bi skupino Oetker radi obvestili o težavah, vas prosimo, da nam pišete na naslov:

compliance@oetker-gruppe.de

 

Zadevo bomo skrbno preučili in po potrebi ustrezno ukrepali.