Compliance Organization

Zaradi enakomerne rasti podjetja na mednarodni ravni in vse več zakonskih zahtev je tudi področje Compliance pridobilo veljavo. V ta namen smo razvili Compliance Management System, ki velja za celotno skupino Oetker.

 

V primeru težav s Compliance smo v okviru omenjenega sistema ustanovili Compliance Organization, katerega predstavniki so nepristranske in neodvisne kontaktne osebe.

Če zaznate (morebitno) kršenje zakonodaje, ki zadeva podjetje Dr. Oetker, nam lahko preko Compliance Hotline System skupine Oetker posredujete popolnoma anonimno sporočilo:

> Pošljite anonimno sporočilo


Lahko pa tudi pošljete elektronsko sporočilo, in sicer na Compliance Organization.

 

Kontaktni naslov: 

compliance@oetker.de

 

Če bi skupino Oetker radi obvestili o težavah, vas prosimo, da nam pišete na naslov:

compliance@oetker-gruppe.de

 

Zadevo bomo skrbno preučili in po potrebi ustrezno ukrepali.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne