PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Sodelovanje pri iniciativah

Dr. Oetker gleda čez lastna tovarniška vrata in tesno sodeluje z drugimi podjetji, zvezami, znanstvenimi inštituti in šolskimi ustanovami. Namen je soočenje z izzivi spreminjajočega se okolja in oblikovanje strategij za trajnostni razvoj podjetja.

Okrogla miza o trajnostnem pridobivanju palmovega olja (RSPO)

RSPO

Dr. Oetker je že od leta 2011 član Okrogle mize o trajnostnem pridobivanju palmovega olja (RSPO). Že tega leta se je tako podjetje začelo preusmerjati na nabavljanje trajnostno pridobljenega palmovega olja. Do konca leta 2012 so vsi nemški Dr. Oetkerjevi obrati pridobili certifikat RSPO. Dr. Oetker v svojih izdelkih na splošno predeluje zelo majhne količine palmovega olja.

K domači strani RSPO

 

Nemški inštitut za globoko zamrzovanje (dti)

dti

Že od srede leta 1960 dalje je podjetje Dr. Oetker angažiran član Nemškega inštituta za globoko zamrzovanje, na kratko dti. Skupaj z drugimi zastopniki gospodarstva za globoko zamrzovanje med drugim sodeluje v različnih komisijah in delovnih skupinah pri strokovnih temah, specifičnih za panogo, npr. pri študiji v zvezi s klimatsko bilanco globokozamrznjene hrane.


K domači strani dti