PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Znamka Dr. Oetker

Generacijo za generacijo je znamka Dr. Oetker uporabnikom izražala naslednje: Dr. Oetkerjevi izdelki so odličnega okusa, najboljše kakovosti in nam zagotovo uspejo. Blagovna znamka povezuje te posebne lastnosti izdelkov in tako podpira odločitev za nakup. Kar znamka Dr. Oetker obljublja, vedno tudi izpolni. Pričakovanja uporabnikov so bila namreč vedno izpolnjena. Veliko bolj je podjetje spreminjajoče se potrebe vedno znova izpolnjevalo z inovativnimi izdelki.

Okus

Okus

Blagovna znamka Dr. Oetker pomeni naslednje: izdelki odlično teknejo in dišijo še posebej okusno, saj so izdelani izključno iz kakovostnih surovin in jih pred uvajanjem na tržišče temeljito testirajo potrošniki. Tako je vsak Dr. Oetkerjev izdelek poseben užitek.

Kakovost in varnost izdelka

Kakovost in varnost izdelka

Dr. Oetkerjevi izdelki poleg posebnega doživetja okusov ponujajo tudi visok standard kakovosti in varnosti. Surovine, ki jih dobavljajo izključno preverjeni dobavitelji, morajo izpolnjevati natančne zahteve in stroge kontrole kakovosti, da bi jih pri Dr. Oetkerju lahko uporabili. Poleg tega se neprestano preverjajo kakovostni standardi glede varnosti izdelka, njegovega okusa in zagotavljanja uspeha.

Recepti in informacije

Recepti in informacije

Dr. Oetker je kompetenten sogovornik za uporabnike. Ti imajo možnost, da se z Dr. Oetkerjevo poskusno kuhinjo povežejo po telefonski vroči liniji, telefaksu, e-pošti/spletu ali pošti in jih izkušeni strokovnjaki lahko obvestijo ter jim dajo recepte. Dr. Oetkerjeve kuharske knjige, knjige za peko ter zvezki receptov dajejo nove ideje in navodila specialistov.

Zagotavljanje uspeha

Zagotavljanje uspeha

Dr. Oetkerjeve izdelke in recepte lahko pripravi vsakdo, brez posebnega predhodnega znanja kuhanja ali peke. Ti izdelki, ki prihranijo čas in trud, vam tudi vedno uspejo. Že več kot 100 let Dr. Oetkerjeva poskusna kuhinja zagotavlja uspeh in okus svojih izdelkov, saj so vsi preverjeni v pogojih, ki so običajni za gospodinjstvo, obenem pa so na voljo tudi navodila za pripravo in recepti.

Novosti

Novosti

Dr. Oetker neprestano spremlja spreminjajoče se potrebe uporabnikov z novimi izdelki. Z investicijami v raziskave in razvoj lahko tako vedno zagotavlja aktualne izdelke, ki ustrezajo potrebam časa. Intenzivni komunikacijski ukrepi dajejo podatke o teh novostih.