Sadna sreča v kozarcu

Spet so tu! Naši dragi sadeži za vkuhavanje. Od marmalade iz rabarbare in malin do želeja iz jabolk in hrušk. Džemi, želeji in marmelade na domačo mizo prinašajo pestrost poletja. Z ustvarjalnimi recepti Dr. Oetker lahko preprosto uživate v pripravi in pričarate sladke pozdrave iz kuhinje. Skupno okušanje sadne sreče v kozarcu prinaša veselje. Sladki pozdravi iz kuhinje so idealno darilo za prijatelje in družino.

Da boste tudi vi in vaši najbližji te trenutke ohranili v lepem spominu, so naši strokovnjaki za vkuhavanje iz poskusne kuhinje Dr. Oetker za vas pripravili številne ustvarjalne in čarobne recepte. Odkrijte naše raznovrstne kreacije in skupaj lahko uživamo v lepih trenutkih sezone vkuhavanja 2022.

 

Veliko zabave pri tem vam želi Vaš Dr. Oetker tim

Prevzem brošurice

Prenos PDF
Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne