Pripravljeno z ljubeznijo

Življenje brez okusne ozimnice? Nepredstavljivo!


Priprava ozimnice nas vsako leto znova razveseli, še posebej ker lahko v celotnem postopku uživamo s svojimi najbližjimi ali jih presenetimo z najokusnejšo marmelado, ki smo jo pripravili.


Da bi vašim najdražjim narisali nasmeh na obraz, so naši strokovnjaki iz poskusne kuhinje Dr. Oetker pripravili nove recepte, s katerimi lahko pripravite okusna darila za različne priložnosti.


Ne glede na to, ali gre za izvrsten džem iz malin in manga za materinski dan, napitek iz jagod in limon, ki ga boste prinesli na naslednjo rojstnodnevno zabavo, ali za domači paradižnikov kečap, ki bo obogatil vsak žar - tukaj boste zagotovo našli pravo idejo.

Prevzem brošurice

Tukaj prevzamete brošurico z recepti

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne