PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Pripravljeno z ljubeznijo

Življenje brez okusne ozimnice? Nepredstavljivo!


Priprava ozimnice nas vsako leto znova razveseli, še posebej ker lahko v celotnem postopku uživamo s svojimi najbližjimi ali jih presenetimo z najokusnejšo marmelado, ki smo jo pripravili.


Da bi vašim najdražjim narisali nasmeh na obraz, so naši strokovnjaki iz poskusne kuhinje Dr. Oetker pripravili nove recepte, s katerimi lahko pripravite okusna darila za različne priložnosti.


Ne glede na to, ali gre za izvrsten džem iz malin in manga za materinski dan, napitek iz jagod in limon, ki ga boste prinesli na naslednjo rojstnodnevno zabavo, ali za domači paradižnikov kečap, ki bo obogatil vsak žar - tukaj boste zagotovo našli pravo idejo.

Prevzem brošurice

Tukaj prevzamete brošurico z recepti