Sladke sanje v svetu sadja

Kaj bi bilo poletje brez pisanih kozarcev ozimnice?

Vsekakor ne poletje iz sanj. Sladke sanje v svetu sadja spet postajajo resničnost. Zdaj ni več ovir za okusen nedeljski zajtrk s fino domačo marmelado. Zdaj je čas za pripravo kozarcev, ki jih boste napolnili z okusnimi marmeladami, želeji in džemi. Da bi vi in vaši najdražji ohranili te trenutke v najlepšem spominu, so naši strokovnjaki za ozimnico iz Dr. Oetkerjeve poskusne kuhinje pripravili veliko domiselnih in čarobnih receptov, idealnih za uživanje v ozimnici. Ob raznolikosti, ki sega od klasične ozimnice, kot je jabolčni kompot, pa vse do sočne omake iz jagodičja in gorčice, bo zagotovo vsak našel nekaj zase.


Pokukajte v svet ozimnice z novimi kreacijami in odkrijte zanimive kombinacije.

Prevzem brošurice

Prenos PDF
Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne