Modro marmorirani piškotkov sladoled

(0)
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Sladoled z okusom burbonske vanilje z borovnicami in piškoti

4 porcije

Uspijeva lako 20 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Modro marmorirani piškotkov sladoled

Sestavine:

pribl. 70 g piškotov s koščki čokolade
250 ml mleka (hladnega)
1 zavitek Dr. Oetker Ledenega deserta bourbon vanilija
4 žlice borovničevega džema ali džema iz druge vrste jagodičevja
250 g borovnic

preparation

Priprava

1

Postopek

Piškote grobo zdrobite.


2

Priprava

Hladno mleko nalijte v posodo za mešanje. Dodajte prašek za pripravo sladoleda in z ročnim mešalnikom (metlici za stepanje) pri najnižji hitrosti na hitro premešajte. Nato 3 minute stepajte pri najvišji hitrosti. Nazadnje vmešajte džem in na hitro primešajte zdrobljene piškote. Zmes nadevajte v posodo, primerno za zamrzovanje, jo pokrijte s pokrovom in postavite v zamrzovalnik za najmanj 4 ure pri –18 °C.


3

Dekoriranje

Borovnice preberite in operite. Sladoled naj pred serviranjem pribl. 10 minut stoji na sobni temperaturi. Sladoled naložite v kornete, ga potresite s svežimi borovnicami in postrezite.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne