Palačinke v obliki duhcev

(0)
5 2 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Sladke palačinke za noč čarovnic

16 kosov

Potrebno malo iskustva 40 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Palačinke v obliki duhcev

Testo:

300 g pšenične moke
3 čajnih žličk Dr. Oetker Original Backin Pecilnega praška
1 ščepec soli
2 žlice sladkorja
2 jajc (velikost M)
400 ml mleka

Dodatno:

malo jedilnega olja
malo Dr. Oetker Čokoladih kapljic
nekaj Dr. Oetker Sladkega praha

preparation

Priprava

1

Predpriprava

V posodi zmešajte moko, pecilni prašek, sol in sladkor. Mleko in jajca stepite. Nastalo zmes postopoma umešajte v pripravljeno mešanico moke in preostalih sestavin.


2

Priprava

Na srednjem ognju segrejte veliko ponev in dodajte nekaj olja. Maso z zajemalko ali žlico v ponev zlijte tako, da nastane palačinka v obliki duhca. Palačinko na obeh straneh pecite do zlato rjave barve in jo položite na kuhinjsko rešetko. Še toplo palačinko okrasite s 3 čokoladnimi kapljicami tako, da nastane obraz.
Postopek ponovite tudi pri ostalih palačinkah.


3

Okrasitev

Palačinke v obliki duhcev porazdelite po krožnikih, jih rahlo posujte s sladkim prahom.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne