Piškoti Toffifee®

(0)
5 2 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Toffifee® piškoti, ki vas bodo navdušili

24 kosov

Uspijeva lako 20 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Piškoti Toffifee®

Za pekač:

Papir za peko

Testo:

250 g čokoladic Toffifee®
250 g pšenične moke
1 žlička Dr. Oetker Original Backin Pecilnega praška
150 g sladkorja
1 zavitek Dr. Oetker Vanilin sladkorja
150 g masla (mehkega) ali margarine
1 jajce (velikost M)

preparation

Priprava

1

Priprava

Čokoladice Toffifee® narežite na majhne koščke. Pekač obložite s papirjem za peko.
Pečico predhodno segrejte.

Električna pečica 180 °C

Pečica na vroči zrak 160 °C


2

Testo

V mešalni posodi zmešajte moko in Backin pecilni prašek. Dodajte preostale sestavine,
razen čokoladic Toffifee®. Vse skupaj z mešalnikom (metlice za gnetenje) mešajte najprej na najnižji in nato na najvišji stopnji. Dodajte polovico čokoladic Toffifee® ter mešajte, da nastane gladko testo. Testo razdelite na 24 enako velikih delov ter jih oblikujte v kroglice. Približno 12 kroglic položite na pekač tako, da se med sabo ne dotikajo, ter jih s pritiskom rahlo sploščite (čokoladice se med peko raztopijo). Polovico preostalih čokoladic Toffifee® porazdelite po testu, jih rahlo pritisnite in dajte v pečico.

Položaj pečice sredina pečice

Čas peke: 15 Minute

Piškote s pomočjo papirja za peko prestavite na kuhinjsko rešetko ter pustite, da se ohladijo. Drugo polovico piškotov specite po enakem postopku.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne