Skutina sladica z malinami v kozarcu

(0)
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Skutin kolač v kozarcu z okusnim malinovim prelivom

pribl. 6 porcije

Uspijeva lako 40 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Skutina sladica z malinami v kozarcu

Za kozarce za peko (pribl. 160 ml vsebine):

malo maščobe

Skutina masa:

250 g puste skute
200 g kremnega sira z več maščobe
2 žlice sladkorja
1 zavitek Dr. Oetker Vanilin sladkorja
1 zavitek Dr. Oetker Finesse Limonine lupinice
2 jajc (velkost M)
2 žlice Dr. Oetker Gustina

Malinov preliv:

125 g malin
30 g sladkorja

Za okrasitev:

200 g hladne smetane za stepanje
100 g malin
1 melisa

preparation

Priprava

1

Predpriprava

Namastite kozarce. Pečico predhodno segrejte.

Električna pečica pribl. 160 °C

Pečica na vroči zrak pribl. 140 °C


2

Skutina masa

V posodi z mešalnikom (metlici za stepanje) zmešajte vse sestavine, da nastane gladka masa. Enakomerno jo razdelite v kozarce. Kozarce nato položite na pekač v pečici.

Položaj pečice spodnja rešetka

Čas peke: pribl. 30 Minute

Kozarce s sladico položite na kuhinjsko rešetko in pustite, da se ohladijo.


3

Malinov preliv

Maline preberite ter jih skupaj s sladkorjem v posodi dobro pretlačite. Nato jih pretlačite še skozi cedilo. Malinov preliv razdelite po kozarcih.


4

Okrasitev

Smetano stepite, da bo čvrsta, z njo napolnite brizgalno vrečko z nastavkom v obliki zvezde (Ø 8 mm) in jo razdelite po malinovem prelivu. Sladice okrasite z malinami in lističi melise.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne