Veganske sadne palčke

(0)
5 2 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Veganske sadne palčke, ki vas bodo navdušile

40 kosov

Uspijeva lako 40 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Veganske sadne palčke

Predpriprava:

50 g datljev (posušenih in razkoščičenih)
50 g indijskih oreščkov (nesoljenih)
40 g kandiranega ingverja
50 g brusnic (suhih)
50 g Dr. Oetker Mandljev nastrganih v lističe

Masa:

175 g gladke moke
3 žličke Dr. Oetker Original Backin Pecilnega praška (čajne)
100 g sladkorja (trsnega)
1 ščepec soli
6 žlice olja (jedilnega)
0,125 l sojinega napitka (nesladkanega)

preparation

Priprava

1

Predpriprava

Nasekljajte datlje, indijske oreščke, ingver in brusnice. Na stran dajte približno 1 žlico mandljev. Preostale mandlje dodajte nasekljani mešanici.


2

Masa

V mešalni posodi zmešajte moko in pecilni prašek. Dodajte sladkor, sol, olje in sojin napitek ter zmešajte z mešalnikom (metlici za mešanje), da nastane gladka masa. Vanjo umešajte sadno mešanico z oreščki.


3

Za posip

Maso razdelite na 2 trakova (široka pribl. 4 cm) in ju položite na pekač, obložen s papirjem za peko. Posujte ju z nastrganimi mandlji.

Pekač položite na sredino predhodno segrete pečice.

 

Električna pečica 180 °C

Pečica na vroči zrak 160 °C

Čas peke: 25 Minute


4

Trakova narežite na pribl. 1,5 cm široke kose in pustite, da se ohladijo.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne