Pripomočki:

štedilnik
posoda
zamrzovalna vrečka
valjar
model za peko (Ø 20 cm)
hladilnik
strgalnik
stiskalnik soka
posode
ro
ni mešalnik

Za biskvit:

80 g masla
120 g maslenih piškotov

Za kremo:

½ limone
2 zavitka Dr. Oetker vanilijevega sladkorja
500 g kremnega sira z več maščobe (60 %)
500 g skute (10 % m. m.)
90 g DR. Oetker Sladkega prahu
2 zavitka Dr. Oetker želatine Fix
malinov preliv

1

Za biskvit v posodi na srednjem ognju raztopite maslo. Z maslenimi piškoti napolnite zamrzovalno vrečko, jo zaprite ter piškote zdrobite z valjarjem. Zdrobljene piškote umešajte v stopljeno maslo.

2

Dno modela za peko (Ø 20 cm) obložite s papirjem za peko. Po dnu enakomerno razdelite zdrobljene piškote in jih čvrsto pritisnite. Model postavite v hladilnik za najmanj 15 minut.

3

Medtem z vročo vodo operite limono, jo posušite, naribajte lupinico in iztisnite sok. V posodi z ročnim mešalnikom zmešajte limonino lupinico, sok, vanilijev sladkor, kremni sir in skuto.

4

V mešanico umešajte sladki prah in želatino. Kremo enakomerno razdelite po biskvitu, jo pogladite in postavite v hladilnik za pribl. 3 ure. Skutno torto okrasite z malinovim prelivom.

 

Nasveti:

Če bi skutni torti raje dodali sadni pridih, namesto običajne skute uporabite sadno.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne