Pripomočki:

posoda
ročni mešalnik

Sestavine:

150 g masla, zmehčanega na sobni temperaturi
1 zavitek Dr. Oetker vanilijevega sladkorja
150 g Dr. Oetker Sladkega prahu
2 žlici smetane (30 % m. m.)
300 g kremnega sira (60 %)

1

V posodi z mešalnikom z metlicami pribl. 2 minuti mešajte maslo in vanilijev sladkor na najvišji stopnji. Mešanici nato postopoma dodajte sladki prah in smetano.

2

Z žlico postopoma dodajajte kremni sir ter vse skupaj mešajte na najnižji stopnji, da nastane gladka zmes. Pokrijte jo in postavite v hladilnik za pribl. 30 minut. Vanilijevo glazuro lahko uporabite tudi pri okraševanju tort.

 

Nasveti:

Vanilijeva glazura je kot nalašč za pripravo sladkih kolačkov. Če bi jo radi uporabili pri pecivu, zmanjšajte količino mehke skute na količino masla.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne