Nasveti za vadbo v vsakdanjem življenju

Vsi želimo biti čim bolj aktivni, a se zaradi vsakdanjega hitenja pogosto pritožujemo, da nimamo časa ali ne najdemo potrebne motivacije.

Obstaja nekaj vaj, ki vam jih priporočamo, da jih izvajate med vsakodnevno rutino.

1

Med umivanjem zob

Zategnite mišice nog in kolkov, dvignite se na prstih in se raztegnite.

 

2

Med pogovorom po telefonu

Naslonite se na steno, upognite kolena (kolena morajo biti upognjena pod kotom 90 stopinj, stegna pa vzporedno s tlemi), na kratko ostanite v tem položaju, nato pa se vrnite v stari položaj in sprostite noge.

Gib ponovite.

3

Na poti v službo

Če se vozite v službo z avtomobilom, lahko parkirate nekaj ulic proč in se do službe sprehodite. Če se v službo vozite z javnim prevozom, izstopite nekaj postaj prej in pojdite peš do svoje lokacije.

Nekaj dodatnih korakov na dan vam bo pomagalo, da se boste počutili odlično!

4

Kadar koli je mogoče, uporabljajte stopnice

Ne uporabljajte dvigala ali tekočih stopnic, temveč hodite gor in dol. To pomaga pri kurjenju kalorij in za bolj čvrste noge ter zadnjico.

5

Tvoj poljub

Poljub za ozke obrazne mišice in kožo brez gub. Strasten poljub pomaga 38 mišicam obraza, da se zategnejo in sprostijo.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne