Pripravimo skupaj okusni Vitalis smuti!

Poglejte si naše predloge

Smuti mora vsebovati najmanj dve sestavini, običajno pa mešanice vsebujejo veliko sadja. Vendar je izbira vaša. Če dodate trdne sestavine, kot so ovseni ali drugi kosmiči, je lahko v njem premalo vode, če pa uporabite preveč vodenega sadja ali dodate preveč vode, je smuti lahko videti kot sok. Čeprav je njegova tekstura pitna, je malce gostejša zaradi vsebine sadne pulpe. Na splošno je na eno merico trdnih sestavin treba dodati eno merico tekočine. Te zmesi lahko vsebujejo sadje, med, kosmiče, jogurt, mleko. Lahko se pripravi tudi iz zelenjave ali iz mešanice sadja in zelenjave. Namesto zajtrka lahko izberete smuti z muesliji. Pripravite lahko različne smutije, ki hkrati osvežijo, dajejo energijo in razstrupljajo.

Izberite po želji: sadje ali zelenjava?

1

Oboje, seveda!

Pripravite lahko toliko različnih mešanic, kolikor se jih spomnite. Zrelo sadje daje več sladkobe. Če imate radi okus zrelega sadja, zakaj pa ne? Z zelenjavo prejmete različne vitamine. Za zeleni smuti lahko zmešate npr. liste ohrovta, špinače, rukole, brokolija, mete, zelenjave in zelišč ter mu dodate zeleno jabolko ali med. Dodate lahko katero koli vrsto mueslijev

Kakšna mora biti struktura smutija?

2

Ali mora biti kot sveže stisnjen sok ali zapeljivo kremaste teksture? Priporoča se bolj gosta tekstura iz sadnega soka, lahko pa jo pripravite po svojem okusu.

Na vsako skodelico mešanice sadja ali zelenjave lahko dodate eno skodelico tekočine. Tekoče sestavine vključujejo jogurt, mleko, vodo, mineralno vodo, hladni zeleni čaj, sadni sok, kokosovo mleko, sladoled.
Če dodajate sestavine, kot so oves, žitarice ali kosmiči, ki vsebujejo veliko suhe snovi, lahko povečate količino vode. Če želite bolj kremasto teksturo, poskusite dodati jogurt.

Katera je vaša skrivna sestavina?

3

Glede na vaša priporočila in pričakovan okus, je vaš smuti pripravljen ... Morda pa menite, da potrebuje še zadnjo piko na i!

Za konec mu lahko dodate muEslije Vitalis, žlico medu, semena chia, jagodičevje, jagode goji, ingver, cimet, sveže liste mete, svežo baziliko, suha zelišča ali sadje.

In vaš smuti bo pripravljen

Dober tek!

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne