Želimo vam dober začetek dneva!

Zajtrk je najpomembnejši obrok v dnevu, dan začnite z navdušenjem, užitkom, zdravjem in okusom.

Navdušenje nad novim dnevom lahko izrazite ob zajtrku...

Oglejte si različne zanimive informacije na naši strani o pomembnosti zajtrka in prehrane, navdihnite se z našimi predlogi, da se boste počutili še bolje...

Pripravite osvežilno pijačo ali krepčilno sladico z enim izmed svojih najljubših Vitalis muesli.

Za dober začetek dneva poiščite naše izdelke Vitalis in Super kaše!

Vitalis

Začnite dan z zagonom in užitkom. Hrustljav, s sadjem ali čokoladen  – Vitalis ponuja pravi muesli za vsak okus!

Več
Dr. Oetker Super kaša zajtrk

Dr. Oetker Super kaša je preprost in okusen obrok, ki ga pripravite v 3-5 minutah z dodatkom 125 ml vrele vode.

Več
Nasveti za vadbo v vsakdanjem življenju

Vsi želimo biti čim bolj aktivni, a se zaradi vsakdanjega hitenja pogosto pritožujemo, da nimamo časa ali ne najdemo potrebne motivacije.

Več
Pripravimo skupaj okusni Vitalis smuti!

Poglejte si naše predloge

Več
Uravnotežena in okusna prehrana

Jejte, pijte in uživajte v vsakem dnevu.

Več
Prehrana in zdravje

Uravnotežena prehrana za rast in razvoj je ena najosnovnejših zahtev za zdravo, srečno in uspešno življenje.

Več
Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne