Izogibanje uničevanju živil

Kakovost za Dr. Oetkerja pomeni tudi etično ravnanje z živili. Kot odgovorno podjetje z blagovno znamko v živilski panogi se Dr. Oetker pridružuje javni kritiki negospodarnega ravnanja z živili in je sprejel ustrezne ukrepe, s katerimi se to preprečuje.

Ukrepi za zmanjševanje uničevanja živil

Kakovost za Dr. Oetkerja pomeni tudi etično ravnanje z živili. Kot odgovorno podjetje z blagovno znamko v živilski panogi se Dr. Oetker pridružuje javni kritiki negospodarnega ravnanja z živili. Da še posebno v zahodnih industrijskih deželah zametavajo živila, delno celo originalno pakirana, je Dr. Oetkerja že pred leti spodbudilo k občutljivejšemu obravnavanju te teme.
 
Da bi se izognili odpadkom, si Dr. Oetker prizadeva vse surovine uporabiti tako, da je čim manj ostankov. Za to je potrebno tesno sodelovanje področij nabave, proizvodnje in načrtovanja prodaje. Pri transportu je podjetje pozorno na to, da izdelki v trgovine prispejo neoporečni. Če izdelki proti pričakovanju ne ustrezajo kakovostnim zahtevam, se preveri, v kolikšni meri se jih da alternativno uporabiti.
 
Z dobro organizacijo in celotnim proizvodnim procesom se lahko v največji meri izognemo odpadkom ter zmanjšamo prevelike količine in napačno proizvedene izdelke.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne