Zagotavljanje kakovosti

Zagotavljanje kakovosti ima pri Dr. Oetkerju najpomembnejšo vlogo in se izvaja na vseh ravneh proizvodnega cikla. Za zagotavljanje visokih kakovostnih in varnostnih standardov Dr. Oetkerjevih izdelkov so zato sprejeti številni ukrepi za prepoznavanje morebitnega tveganja pri razvoju proizvodnje, pakiranju, transportu ter pripravi živil, za zmanjšanje nevarnosti in povečanje sprejemljivosti za okolje.

Kakovost v vsaki proizvodni fazi

Razmišljanje o varnosti in kakovosti se začne že v prvi fazi zasnove izdelka in embalaže ter ima pri izbiri in kontroli polizdelkov odločilno vlogo. V proizvodnji pomeni zagotavljanje kakovosti stalno kontrolo standardov in strogo upoštevanje higienskih predpisov. Med transportom mora biti predvsem zagotovljeno, da se blago ne poškoduje in da se lahko vedno nedvoumno identificira njegov izvor. V stiku z uporabniki se preverja, v kolikšni meri izdelki in navodila za pripravo zadovoljujejo njihova pričakovanja.
Dr. Oetkerjevo zagotavljanje kakovosti se izvaja v skladu z uredbo o higieni živil po HACCP-konceptu (Hazard Analysis of Critical Control Point), ki proizvodni proces analizira glede morebitne zdravstvene ogroženosti. Na natančno določenih kontrolnih točkah ustrezni ukrepi vodenja zagotavljajo varnost in kakovost izdelka.
Standardi, ki jih določa zagotavljanje kakovosti, se izvajajo na vseh Dr. Oetkerjevih lokacijah. Sistem menedžmenta kakovosti redno preverjajo zunanji izvedenci, ki v skladu z ISO 9001 tudi obnavljajo certifikate.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne