SESTAVINE
za mini vaniljevo skutno torto v kozarcu


ZA CHEESECAKE:

150 g drobno mletih krhkih piškotov
50 g neslanega masla
225 g bele čokolade (26 %)
200 g kremnega sira sobne temperature
100 ml smetane za stepanje sobne temperature
10 g Dr. Oetker vanilijeve pate (2 žlički)
20 g jagod za okrasitev

Priprava

1

V posodi zmešajte zmlete piškote in stopljeno maslo. Zmes s pomočjo žlice vtisnite na dno kozarčka. Pustite da se ohladi.

2

Na koščke razlomite belo čokolado in jo dajte v ognjevarno posodo. Posodo postavite v lonec vrele vode in kuhajte na šibkem ognju, dokler se čokolada ne stopi. Odstranite z vode in pustite da se čokolada hladi 10 minut.

3

V veliki posodi z mešalnikom zmešajte kremni sir, smetano za stepanje in vanilijevo pasto da dobite gladko, kremasto zmes.

4

V zmes za skutno torto previdno vmešajte toplo stopljeno čokolado in jo z žlico razporedite po piškotni podlagi. Zgornjo plast zgladite in pustite hladiti najmanj dve uri, da se strdi.

5

Postrezite z jagodami.

1 porcija = 188 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne