Sestavine za panna cotto v kozarcu

 

Zmes za panna cotto

250 ml mleka
500 ml tekoče sladke smetane
70 g sladkorja
1 Dr. Oetker vaniljev strok
6 lističev Dr. Oetker želatine v lističih


Za postrežbo:
malo likerja Baileys® (liker iz viskija in smetane) ali karamelnega preliva

Priprava

1

Zmes za panna cotto

Mleko s sladko smetano, sladkorjem in razrezanim vaniljevim strokom med stalnim mešanjem segrevajte do vretja. Znižajte temperaturo in pustite narahlo vreti približno 10 minut. Umaknite s štedilnika in odstranite vaniljev strok. Želatino pripravite po navodilih z embalaže in jo vmešajte v mlačno zmes.

2

Panna cotto precedite in jo nalijte v kozarce. Pokrijte in jo čez noč shranite v hladilniku.

3

Postrežba

Panna cotto postrezite z likerjem Baileys® ali karamelnim prelivom.

 

Nasvet Dr. Oetkerjeve poskusne kuhinje
Po panna cotti na drobno naribajte malo vaniljevega stroka.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne