To pomlad Dr. Oetker podarja kar 20 bogatih nagrad!

 

Sodelujte v VELIKI NAGRADNI IGRI ter osvojite 150 EUR in plišasto igračko!

 

Približujejo se prazniki in vsi razmišljamo o – ne bomo si lagali – hrani! Vsaka praznična miza je polna tradicionalnih jedi, med katerimi so tudi nepogrešljive sladke dobrote.

 

Da bo priprava kolačev še bolj vesela, smo to pomlad za vas pripravili veliko nagradno igro, v kateri lahko osvojite bogate nagrade.

 

V času nagradne igre, od 29. marca do 17. aprila 2022, bomo vsak dan nekomu podarili kartico Petrol z naloženim zneskom 150 EUR in plišasto igračko!

Kako sodelovati?

Z enkratnim nakupom katerega koli Dr. Oetker izdelka v vrednosti 6 € ali napišite esej z minimalno 1000 znaki. Sodelujete tako, da priložite fotografijo računa ali naložite esej in izpolnite spodnja polja prijavnice.

 

Sledite preprostim korakom v nadaljevanju in nagrada je lahko prav vaša!

 

Srečno!

 

Oglejte si nagrajence:

29.03. Valerija Kočevar, Maribor

30.03. Urška Može, Uršna Sela

31.03. Marko Jerič, Novo Mesto

01.04. Katja Lukšič, Trbovlje

02.04. Radovan Stanišič, Hoče

03.04. Jože Paulič, Ljubljana

04.04. Rok Jakič, Ig

05.04. Brigita Rus, Logatec

06.04. Orlanda Norčič, Izola

07.04. Sidonija Luthar, Križevci

08.04. Milan Zelnik, Kranj

09.04. Anja Žlebir, Preddvor

10.04. Melitta Soos, Hodoš

11.04. Bojana Šubelj, Višnja gora

12.04. Rok Smuk, Grosuplje

13.04. Gaj Kristjan Petaci Čeh, Kamnik

14.04. Mersad Halilović, Krško

15.04. Zlatka Škrjanec, Križe

16.04. Majda Pajer, Velenje

17.04. Mateja Novak, Lukovica

 

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne