Kremin 500g

Prašek za Kremin med mešanjem z električnim mešalnikom počasi vsipajte v odgovarjajočo količino hladne vode. Mešajte 2-3 minute, dokler se krema ne začne zgoščevati. Kremo takoj uporabite kot nadev za kremne rezine in jih za najmanj 2 uri postavite v hladilnik (pri temperaturi ne nižji od 4°C), da se krema strdi. Kremo lahko uporabite tudi kot nadev drugih vrst peciva (princes krofi), lahko jo ponudite samostojno ali obogateno z dodatki (stepena sladka smetana, kava, kakav, lešniki, sadje).

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

MLEKO
GLUTEN

Hranilne vrednosti Kremin 500g

NA 100 G PRODUKTA
Energija 503 kJ
119 kcal
Beljakovine 2.70
Ogljikovi hidrati 21 g
Sladkor 17 g
Maščobe 2.60
Nasičene maščobe 1.70
Sol 0.30

Nadaljnji podatki o produktu

Količina polnjenja : 500 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne