Dr. Oetker Special puding za jaffa kolač

Dr. Oetker Special puding za jaffa kolač ponuja posebej bogato in penasto teksturo, prilagojeno za kremo za kolače. Lahko ga uporabimo za različne vrste kolačev in je zaradi nepremagljivega okusa čokolade ter pomaranče primeren za nove kombinacije, lahko pa ga uporabimo kot samostojno sladico.  

Kupi izdelek:

Alergeni

Alergeni za ta izdelek

Lahko vsebuje sledi: GLUTENA
JAJC
MLEKA in OREŠKOV.

Hranilne vrednosti Dr. Oetker Special puding za jaffa kolač

NA 100 G NA 100 G PRODUKTA %*
Energija 447 kJ
106 kcal
1436 kJ
339 kcal
5 %
5 %
Beljakovine 3.30 g
3.70 g
7 %
Ogljikovi hidrati 20 g
74 g
8 %
Sladkor 13 g
0.90 g
14 %
Maščobe 1.50 g
1.90 g
2 %
Nasičene maščobe 1 g
1.20 g
5 %
Sol 0.14 g
0.24 g
2 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti na suhem in pri sobni temperaturi.

Uporaba: Za pripravo potrebujete: 1 vrečko praška za Special puding, 1 l mleka in 100 g sladkorja

Količina polnjenja : 100 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne