Special puding za kremne rezine

Dr. Oetker Special pudingi so zasnovani za tradicionalne recepte, pri katerih je glavna sestavina puding. Pri tem pa ohranjajo vsem znan okus vrhunskega Dr. Oetkerjevega pudinga. Dr. Oetker Special puding za kremne rezine z okusom vanilje je na voljo v priročnem pakiranju, ki ustreza količini, potrebni za pripravo priljubljene sladice. Tekstura je posebno bogata in penasta ter prilagojena kremi za kolače.

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Special puding za kremne rezine

NA 100 G V 1 PORCIJI %*
Energija 460 kJ
108 kcal
1456 kJ
343 kcal
5 %
5 %
Beljakovine 1.50 g
0.50 g
3 %
Ogljikovi hidrati 26 g
85 g
10 %
Sladkor 17 g
0 g
19 %
Maščobe 0 g
0.10 g
0 %
Sol 0.16 g
1 g
3 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Shranjevanje: Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Uporaba: Pripravljen z dodatkom 130 g sladkorja, 3 beljkov in 500 ml vode.

Količina polnjenja : 80 g

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne