Vse vrste

Sweet Zero (6 Produkti )

Sweet Zero
Sweet Zero Muffini z okusom vanilje
Sweet Zero Puding z okusom vanilije
Sweet Zero Puding z okusom kakava
Sweet zero Muffini z okusom kakava
Sweet Zero vanilin sladkor

Sweet Zero

Sweet Zero je linija izdelkov na osnovi eritritola, sladila naravnega izvora, ki je odličen nadomestek za rafinirani beli sladkor.


Zaradi številnih prednosti pred drugimi sladili, kupcu omogoča bolj sproščeno uživanje njegovih najljubših sladic, saj mu ni več treba skrbeti glede vnosa kalorij.


Linija Sweet Zero prinaša ravnovesje v življenja potrošnikov, saj omogoča uživanje v sladicah brez posledic za zdravje zaradi čezmernega vnosa sladkorja.

 

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne