Aromatičen ribezov žele

(0)
5 2 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Ribezov žele z mletim cimetom in lovorjevima listoma, odličen dodatek siru

5 kozarcev po 200 ml

Potrebno malo iskustva 40 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Aromatičen ribezov žele

Sestavine:

750 ml soka rdečega in črnega ribeza (nesladkanega) iz približno 1300 g sadežev
1 pakiranje Dr.Oetker Extra želirnega sladkorja 2:1
2 nožev konic mletega cimeta
1 - 2 lovorjevih listov
1 zavitek Dr. Oetker Finesse bourbon vanilije

preparation

Priprava

1

Predpriprava

Ribez operite, odcedite in iztisnite sok s pomočjo lonca na pritisk ali parnega sokovnika (opomba: upoštevajte navodila proizvajalca) ter odmerite 750 ml soka.


2

Priprava

V veliki posodi dobro zmešajte ribezov sok, želirni sladkor, začimbe in aromo Finesse. Vse skupaj med nenehnim mešanjem zavrite in kuhajte najmanj 3 minute. Lovorjeva lista odstranite. Po potrebi odstranite peno in z maso do roba napolnite pripravljene kozarce. Kozarce zaprite s pokrovčki z navojem (Twist-off) in jih obrnite za približno 5 minut.

Opomba: Rok trajanja se zaradi dodanih začimb skrajša.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne