Bananin kruh

(0)
5 1 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Okusen bananin kruh s kandiranim ingverjem, pripravljen hitro in enostavno v modelu za peko

15 kosov

Uspijeva lako 20 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Bananin kruh

Za model za peko (25 x 11 cm):

malo maščobe
1 žlica pšenične moke

Testo:

400 g banan (približno 4 zrele)
300 g pšenične moke
80 g masla (mehkega) ali margarine
200 g sladkorja
3 žličke Dr. Oetker Original Backin Pecilnega praška (čajne)
1 zavitek Dr. Oetker Vanilin sladkorja
50 g kandiranega ingverja
0,5 zvrhane žličke soli
2 jajc (velikost M)

preparation

Priprava

1

Predpriprava

Banane narežite na majhne rezine ali jih rahlo pretlačite. Ingver narežite na majhne koščke. Model za peko namastite in pomokajte. Pečico predhodno segrejte.

Električna pečica 180 °C

Pečica na vroči zrak 160 °C


2

Testo

V mešalno posodo vsujte moko in jo zmešajte s pecilnim praškom. Dodajte preostale sestavine in vse skupaj z mešalnikom (metlici za mešanje) mešajte najprej na najnižji in nato na najvišji stopnji približno 2 minuti, da nastane gladko testo. Testo razporedite po modelu za peko in ga pogladite. Model za peko položite na rešetko v pečici in začnite peči.

Položaj pečice sredina pečice

Čas peke: 65 Minute

Kruh v modelu za peko pustite 10 minut na kuhinjski rešetki, nato pa ga odstranite iz modela, da se na rešetki ohladi.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne