Čokoladni sladoledni sendvič

(0)
4 1 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Čokoladni sladoled s piškoti in pisanimi drobtinicami

pribl. 4 porcije

Uspijeva lako 20 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Čokoladni sladoledni sendvič

Sesatvine:

pribl. 250 g krhki piškotov
250 ml mleka (hladnega)
1 zavitek Dr. Oetker Ledenega deserta čokolada
1 zavitek Dr. Oetker Finesse pomarančne lupinice
Dr. Oetker Pisane drobtinice

preparation

Priprava

1

Priprava

Pribl. 10 piškotov položite v vdolbine pekača za mafine. Hladno mleko nalijte v posodo za mešanje. Dodajte prašek za pripravo sladoleda in z ročnim mešalnikom (metlici za stepanje) pri najnižji hitrosti na hitro premešajte. Nato 3 minute stepajte pri najvišji hitrosti. Primešajte Finesse. Sladoledno zmes porazdelite po piškotih. Preostale piškote položite na zmes, rahlo pritisnite, pokrijte in postavite v zamrzovalnik za najmanj 4 ure pri ‒18 °C.


2

Dekoriranje

Sladoled z nožem ločite od modela. Sendviče ob strani in zgoraj z rahlim pritiskom nekoliko poravnajte. Povaljajte jih v pisanih drobtinicah in postrezite.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne