Jabolčni kolač z mandlji

(0)
5 2 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

pribl. 20 kosov

Uspijeva lako 40 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Jabolčni kolač z mandlji

Masa:

pribl. 4 - 5 jabolk
4 jajc
270 g sladkorja
125 g masla
100 ml mleka
300 g moke
3 čajnih žličk Dr. Oetker Original Backin Pecilnega praška
malo mletega cimeta
50 g Dr. Oetker Mandljev nastrganih v lističe

preparation

Priprava

1

Predpriprava

Pekač obložite s papirjem za peko. Obdajte ga z okvirjem za peko    (36 × 28 cm).


Pripravite jabolka in jih narežite na rezine. Pečico predhodno segrejte.

Električna pečica pribl. 180 °C

Pečica na vroči zrak pribl. 160 °C


2

Masa

Z mešalnikom penasto stepite jajca in sladkor. V ponvi zavrite maslo in mleko. Še vročo zmes prelijte v jajčno maso. Zmešajte moko, pecilni prašek in cimet ter zmes z mešalnikom na najnižji stopnji umešajte v pripravljeno maso. Maso nato razporedite po pripravljenem pekaču in jo obložite z jabolki. Na koncu jo posujte še z nastrganimi mandlji.

Položaj pečice sredina pečice

Čas peke: pribl. 25 - 30 Minute

Kolač vzemite iz pečice in pustite, da se ohladi.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne