Puding s semeni chia in sadeži

(0)
5 1 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Puding s semeni chia in sadeži

4 porcije

Uspijeva lako 40 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Puding s semeni chia in sadeži

Puding:

400 ml mleka
30 g Dr. Oetker Sladkega praha
8 žlice chia semen
0,5 zavitke Dr. Oetker Finesse Limonine lupinice
150 g grškega jogurta (10 % maščobe)

Za okrasitev:

80 g malinove marmelade
1 breskev (narezana)
200 g malin

preparation

Priprava

1

Puding

Mleko zmešajte s sladkim prahom, semeni chia in limonino lupinico. Nastalo maso pokrijte s folijo za živila ter jo postavite za 1 uro v hladilnik. Sestavine nato še enkrat premešajte, da semena chia enakomerno nabreknejo. Maso ponovno pokrijte s folijo za živila in pustite stati čez noč.


2

Pripravljeno maso zmešajte z jogurtom. S pudingom napolnite kozarce.
 


3

Puding okrasite z malinovo marmelado in sadeži ter ga do serviranja postavite v hladilnik.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne