Španski ocvrtki (Churros)

(0)
5 2 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Sadki španski ocvrtki (Churros)

6 porcije

Uspijeva lako 30 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Španski ocvrtki (Churros)

Kuhano testo:

0,25 l vode
60 g masla
1 ščepec soli
200 g gladke moke
4 jajc

Za cvrtje:

500 g masla (prečiiščenega)
50 g Ceresa®

Za posip:

50 g Dr. Oetker Sladkega praha

preparation

Priprava

1

Kuhano testo

Zavrite vodo z maslom in soljo. Posodo odstavite s štedilnika, v zmes umešajte moko, jo postavite nazaj na štedilnik in maso med mešanjem kuhajte toliko časa, dokler ne odstopi od posode.
Nato jo stresite v mešalno posodo in pustite, da se ohladi. Vanjo z mešalnikom (metlici za mešanje) postopoma umešajte jajca, da nastane gladko testo; testo mora biti tako čvrsto, da obrisi niso vidni.


2

Za cvrtje

V posodi na 180 stopinj segrejte prečiščeno maslo in Ceres®. S testom napolnite brizgalno vrečko z nastavkom v obliki zvezde. V vročo maščobo vbrizgajte dolge trakove in testo z nastavka ločite z leseno palčko. Ocvrtke cvrite do zlato rumene barve in jih s kuhinjsko penovko obračajte in potopite v maščobo. Pustite, da se ocvrtki na papirnati brisači odcedijo.
 


3

Za posip

Ocvrtke posujte s sladkim prahom in jih postrezite.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne