Tiramisu z jagodami

(0)
5 1 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Klasična sladica s svežimi jagodami in baby piškoti je hitra in enostavna za pripravo, ob njej vam bo zaigralo srce.

pribl. 6 porcije

Uspijeva lako 40 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Tiramisu z jagodami

Sestavine:

500 g jagod
3 zavitke Dr. Oetker Vanilin sladkorja
100 ml hladne kave espresso
2 žlice konjaka
100 g baby piškotov
1 zavitek Dr. Oetker Tiramisu kreme
350 ml mleka

Za okrasitev:

Dr. Oetker Kakav za kolače

preparation

Priprava

1

Prepriprava

Jagode operite in očistite, približno 3 srednje velike jagode pa postavite na stran za okrasitev. Jagode narežite na majhne koščke. 1 zavitek
vanilin sladkorja in 2 žlici kave espresso zmešajte z jagodami. Preostanek kave zmešajte s konjakom in vanilin sladkorjem. Baby piškote razdelite po pekaču (pribl. 20 x 30 cm). Napojite jih s kavno mešanico. Po piškotih razporedite narezane jagode.


2

Priprava kreme za tiramisu

Kremo za tiramisu pripravite z mlekom po navodilih na embalaži. Razdelite jo po jagodah in vse skupaj postavite za najmanj 2–3 ure v hladilnik.


3

Okrasitev

Tiramisu pred serviranjem posujte s kakavom. Jagode narežite na tanke rezine in jih v obliki cvetov položite na pripravljeno sladico.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne